Mr Busta-Dzsihad Prekk

1,382 50%

1 / 1
Tentang

Mr Busta-Dzsihád (Prekk)

Diterbitkan oleh TrueLink
6 tahun lalu
Komen
4
Sila atau untuk menghantarkan ulasan
TrueLink
TrueLink Penerbit 6 tahun lalu
A hiteles kifejezés nálad mit jelent?Nem amerikában élünk ez itt MO.Nem embereket lövöldözünk le és a hitelesség ha nálad ezt jelenti az eléggé szomorú.25 lemez,és több mint 25 éve mozog a szakmában,ezek a tények!Szex csatorna vagy nem szex csatorna ha tetszik kattints rá,nézd,ha nem tetszik tovább kell lapozni és olyat keresni ami tetszik.nálam ez létezik.Fekete van meg Fehér.
Balas
Blairw6996
De ugye azért azzal tisztában vagy hogy ez egy PORNÓ csatorna? A youtube-ra sem tesznek fel szex filmeket ahogy ide sem "zenei" klippeket. Hitelesség? Nagyon hiteles az aki páwákat ócsárol és ugyan olyan cuccokban járkál,illetve aki hatalmas gengszternek tartja magat akit az utca nevelt de ha oda kellene állni a rendőrség fasza mögé bújik. Komoly téma? Micsoda? Az hogy megeszik a gecijét és további hasonlo igen komoly mondanivaló? Ez aztán a karrier. Persze hogy van eladása mert megcélzott egy még befolyásolhato korosztályt akik sajnos isszák az összes ilyen tróger szavát. Vajon miért utálja legalább ugyan annyi ember mint amennyi szereti? Mert baromira nem akkora bölcs mint ahogy be van állítva.
Balas
TrueLink
TrueLink Penerbit 6 tahun lalu
Blairw6996...Elöször is hello!másodszor 25 éve van a rapszakmában!A műmájer jelző nálad mit jelent?Ez nem arról szól ki hiteles ki nem mert 25 lemez után ez nem véleményes dolog.Ahogy az sem kinek mi a jó és ki szerint ki a hiteles.Akinek tetszik kövesse,nézze,akinek nem olyan dologra kattintson ill olyan klippet nézzen ami neki tetszik.Ez egy 2010-es klipp és törölt,nehezen tudtam megszerezni.Rengeteg elöadó vagy elöadónak nevezett papagáj próbálna ilyen klippet összehozni KLIPPET külön kiemelném,klippen van a hangsúly és nem nézettségre gondolok itt.Szövegcentrikus szerethetö klipp elég komoly témával!PÍSZ
Balas
Blairw6996
Komolyan itt sincs nyugta az embernek ettől a műmájer élettelen véglénytől!? Töltögesd youtube-ra ezeket a zenének csúfolt ócska szarokat bazdmeg.
Balas